Centrul pentru Inovare în Educație

Centrul pentru Inovare in Educatie   (TEHNE Romania)
TEHNE.ro   >   proiecte   >   clubul educațieiPrograme
Proiecte
Activități
Parteneri și colaboratori
Despre TEHNE
Centru de presă
Contact

Clubul Educației


Clubul Educatiei - septembrie 2004

Clubul Educației este un centru pentru schimb de experiență și transfer de cunoștințe la nivelul practicienilor din sistemul de învățământ. Proiecul este inițiat și susținut de către Fundația Națională pentru Dezvoltare Comunitară, beneficiind de suport din partea editurii Agata și a Centrului TEHNE.

Proiectul, constituit din întâlniri periodice ale cadrelor didactice, inspectorilor școlari, jurnaliști, cercetători etc. în cadrul Clubului, constituie o invitație adresată tuturor celor "interesați, pasionați, îndrăgostiți, speriați, mulțumiți, nedumeriți, entuziasmați, motivați, nesatisfăcuți, surprinși de ceea ce se întîmplă sau nu se întîmplă în educație...". Tematica discuțiilor este propusă de profesori, învățători, jurnaliști sau chiar de către elevi, iar ecouri ale dezbaterilor și concluziilor acestor întâlniri ajung la nivelurile decizionale ale sistemului de învățământ și în presă.

În cadrul proiectului, TEHNE este editor al periodicului EDICT - Revista educației și realizează monitorizarea și evaluarea externă a activităților Clubului.

Invitație


Clubul Educatiei - noiembrie 2004

Vă invităm la ședințele Clubului Educației...

Clubul Educației este un proiect al Fundației Naționale pentru Dezvoltare Comunitară constituit dintr-o suită de activități susținute de Editura Agata și asociația TEHNE - Centrul pentru Dezvoltare și Inovare în Educație, proiect ce își propune discutarea problemelor curente în domeniul educației și împărtășirea de soluții pentru acestea într-un cadru neformalizat.

Obiectivele acestui Club sunt:

  • diseminarea experiențelor profesionale de succes;
  • identificarea și soluționarea problemelor de interes profesional;
  • dezvoltarea și sprijinirea inițiativelor de inovare;
  • crearea de rețele de comunicare profesională;
  • dezvoltare profesională continuă.

Membri ai Clubului sau participanți la discuții pot deveni toți cei interesați de problemele educației - profesori, învățători, educatori, manageri școlari, colaboratori ai instituțiilor de învățământ, elevi, studenți, părinți, specialiști ai Ministerului Educației, ziariști, ș.a.

Mai multe informații despre această inițiativă găsiți la adresa:
http://www.edict.ro/articole/e07-clubul-educatiei.html


TEHNE.ro   >   proiecte   >   clubul educației
  ©   Centrul pentru Dezvoltare si Inovare in Educatie
 
  VPS Windows