Centrul pentru Inovare în Educație

Centrul pentru Inovare in Educatie   (TEHNE Romania)
TEHNE.ro   >   proiecte   >   EULLearN - European University Lifelong Learning NetworkPrograme
Proiecte
Activități
Parteneri și colaboratori
Despre TEHNE
Centru de presă
Contact

EULLearN - European University Lifelong Learning Network

EULLearN este o retea tematica europeana, creata ca raspuns la Comunicatul Comisiei Europene "Making a European Area of Lifelong Learning a Reality".

EULLearN si-a propus sa identifice strategii coerente si masuri practice pentru impulsionarea actiunilor de tip lifelong learning (invatarea pe tot parcursul vietii) in universitati, scopul principal fiind utilizarea constanta si eficienta a instrumentelor si resurselor specifice. Sistemele traditionale trebuie transformate astfel incat sa devina mult mai deschise si flexibile pentru cei carora le ofera servicii, oferindu-le sprijin in descoperirea celor mai potrivite parcursuri de instruire si formare, in concordanta cu nevoile si aspiratiile personale.

Reteaua tematica EULLearN este formata din peste 100 de parteneri institutionali din 31 de tari si este coordonata de ISM University of Management and Economics, Lituania.

EULLearN sprijina schimbul de bune practici si experiente, precum si identificarea problemelor commune, a ideilor si prioritatilor prin activitatea desfasurata in cadrul a trei grupuri tematice (Targeted Thematic Groups - EULLearN TTGs):

  • TTG A - Metode, medii si materiale lifelong learning
  • TTG B - Retele de universitati nationale lifelong learning si cooperare europeana
  • TTG C - Acreditarea in lifelong learning, Tuning, APEL (Acreditation of Prior Experiential Learning) si ECATS (European Credit Accumulation & Transfer Systems) in LLL

Mai multe informatii despre reteaua tematica EULLearN pot fi gasite la adresa: www.eullearn.netTEHNE.ro   >   proiecte   >   EULLearN - European University Lifelong Learning Network
  ©   Centrul pentru Dezvoltare si Inovare in Educatie
 
  VPS Windows